ИЗГОТВЯНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Няколко стъпки за гарантиран успех в отслабването

Здравословно и разнообразно хранене

 
 

Защо да се довериш на индивидуалния хранителен режим?


Индивидуалният режим ти позволя да хапваш каквото обичаш без да изключваш определени храни от менюто си. Идеята е тялото ти да получава всички минерали и витамини, които храните осигуряват, за да бъдеш здрава, щастлива, енергична и продуктивна. Режимът се изготвя на база на твоите физически данни и съответно отговаря на твоите лични нужди. Той осигурява загубата на излишни килограми и успешно активира процеса по горене на телесните мазнини и намаляване на техния процент в тялото.
Аз и моите клиенти успешно изпълняваме режима и се радваме на невероятни резултати.
Хранителен режим за отслабване

Какво представлява седмичното меню?


Първостепенно значение за мен има индивидуалния подход на работа. Всички хора са различни, затова и аз се стремя да опознавам всеки свой клиент внимателно и максимално точно.


Подготовката на седмичното меню се извършва на три етапа:
Първи етап:

Преди изготвяне на седмичното меню е необходимо да попълните анкета с основна информация за теб. Целта е да се запозная по-подробно с твоя начин на живот и организация на хранене. По този начин хранителният режим и седмичното меню ще са пригодени именно към твоите персонални потребности.


Втори етап
Анализирам резултатите от анкетата и заедно обсъждаме важните моменти, които са пряко свързани с изготвянето на режима. На този етап се разглеждаме именно твоите конкретни нужди, проблеми и тревоги. Едва след като успея да те опозная достаъчно добре, аз мога да започна работа.


Трети етап

Съществен момент, защото ще обсъждаме твоите любими храни и напитки, честота на консумация и адеаптацията им в седмичното меню. Подчертавам, че аз правя менюто само от предпочитани от теб храни, като винаги се опитвам финализираното меню да бъде максимално разнообразно. В допълнение, ако не мога да включа всички предпочитани храни се ангажирам те да бъдат добавени отделно в режима, с тяхната калорийна стойност, за да имаш винаги достъп до тях.


Когато индивидуалният хранителен режим със седмично меню е готов, ще ти бъдат изпратени на твоята имейл поща в PDF формат. Безплатно мога да направя за теб две корекции (ъпдейти) на седмичното меню в рамките на 4 месеца от закупуването на режима.Хранителен режим за отслабване

Време за изготвяне на индивидуалния хранителен режим

Обикновено след проведени всички етапи за предварително запознаване с теб и твоите потребности и предпочитания, изготвянето на индивидуалния хранителен режим отнема около 7-10 дни.


За КОГО е подходящ хранителния режим?

Хранителният режим е подходящ за всички жени, които искат да редуцират теглото си, да стегнат тялото си и да намалят процента телесни мазнини в тялото си. Независимо дали става въпрос за сваляне на 5 кг или 45 кг, режимът ще осигури възможността за сигурна промяна, незабавни резултати и невероятна трансформация във външния вид.


За кого НЕ Е подходящ индивидуалния хранителен режим:

НЕ препоръчвам режима на активно кърмещи майки, особено в първите 7/8 месеца. Истината е, че не е доказано точно от какво се влияе производството на кърма. Но аз смятам, че в този период здравето на детето е най-важно и майката не бива да се ограничава по никакъв начин в своето хранене.

 

Режимът НЕ Е  подходящ за хора със здравословни проблеми от всякакво естество. Хранителните им режими следва да се подготвят от специализиран диетолог напълно съобразени с медицинските им нужди.


Полезни съвети и идеи за правилното изпълнение на режими може да прочетете в моя блог.
Уебсайт в Alle.bg