Отзиви на моите клиенти

Коментари и резултати

Правилното изпълнение на хранителния режим носи успехи!Нели Минчева 28 Април
Изключително съм благодарна на коректната, Ани!
Невероятно отношение и отзивчивост във всеки момент!
Невероятен човек, който определено знае какво прави!
Толкова мила и стимулираща!
Аз съм доста недоверчива, но определено не съжалявам за доверието си към нея!
От броени седмици съм на режима и съм 2-3 кг надолу, и много см. Корема ми се прибра сравнително доста.
Лично благодаря на Ани и препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ в тази ситуация да се свърже с нея!
Dobi Langidova 28 Април
Преди 3 месеца бях млада жена и майка с твърди ниско самочувствие заради килограмите натрупани през бременността , които никак не можех да сваля . Пробвах всеизвестни диети , ограничения , вълшебни чайчета и хапчета , но без успех . Докато не попаднах на Ани ! На това момиче не мога да му се отблагодаря ! След направения режим бях скиптично настроена , но ето че резултата ми не закъсня . Близо 3 месеца и свалени 7кг ! Отново започнах да се чувствам добре в кожата си благодарение на Ани ! Тя ме подкрепя през цялото време и отговаря на всичките ми глупави въпроси по всяко време 😁 Препоръчвам я с 2 ръце ! ❤ Благодаря ти , Ани !
Гост 1 Юни
Здравейте... Бях скептично настроена за хранителните режими по принцип, защото не им вярвах... Имам проблем и с щитовидната жлеза и нещата с отслабването не ми се получаваха много... Докато не прочетох в един сайт за Ани Борисова, която ми предложи да ми изготви хранителен калориен режим, според начина ми на хранене, кг, височина и тн... Отначало много не вярвах, че ще има ефект, но вече 1 месец как съм на режима и съм вече минус 7 кг и почти 10 см надолу от ханш, талия, врат и бедро... Много съм доволна, при положение, че при мен отслабването става много трудно заради Хашимото... В момента съм само на режима, без тренировките, които ми е изготвила Ани... Ако тренирам може би щях да имам по-добър успех, но аз и на това съм доволна... Бавно, но славно😊... Опитайте, няма да съжалявате... Казвам го от опит 😊... И още нещо, тя постоянно се интересува за килограмите ми и ме пита дали съм си измервала сантиметрите... Постоянно сме във връзка... Благодарна съм и много 💝...
Гост 4 Юли
Здравейте. Безкрайно благодарна съм на Ани за цялата подкрепа и помощ през този един месец. Много се радвам, че попаднах на нея, защото без нейната помощ щях още да съм това което бях в началото на режима . Благодаря за цялата подкрепа, внимание, труд които е отделила, за да ми помогне. Резултатите разбра се са на лице.
За един месец:
- 7 см талия над пъпа
- 7 см талия около пъпа
- 1.5 см врат
- 6 см бедро
- 7.5 см ханш
- 1 кг
Много хора ще помислят, че с режима няма да постигнат резултати не изобщо не е така.
Всичко което е написано в сайта е вярно.
И отново едно голямо БЛАГОДАРЯ на Ани❣
Гост 16 Юли
Искам да изкажа благодарности към Ани! Благодарение на нея се мотивирах и да направя нещо , което дълго отлагах, а именно режим на хранене и малко повече спорт. Близо 2 години след раждането все си казвах , че нямам чак тошкова излишни килограми (4) , мога да си ям всичко . Е да , но не се чувствах добре в кожата си. Понеже съм чревоугодник и диети ме можех да спазвам ми трябваше някой или нещо, за да ме мотивира. Нещото беше , че исках отново да се чувствам добре, а човека беше Ани!
Благодаря ти, че си.толкова отдадена и с индивидуален подход към всеки! ❤
Уебсайт в Alle.bg