Отзиви на моите клиенти

Коментари и резултати

Правилното изпълнение на хранителния режим носи успехи!Гост 4 Юли 2020г.
Здравейте. Безкрайно благодарна съм на Ани за цялата подкрепа и помощ през този един месец. Много се радвам, че попаднах на нея, защото без нейната помощ щях още да съм това което бях в началото на режима . Благодаря за цялата подкрепа, внимание, труд които е отделила, за да ми помогне. Резултатите разбра се са на лице.
За един месец:
- 7 см талия над пъпа
- 7 см талия около пъпа
- 1.5 см врат
- 6 см бедро
- 7.5 см ханш
- 1 кг
Много хора ще помислят, че с режима няма да постигнат резултати не изобщо не е така.
Всичко което е написано в сайта е вярно.
И отново едно голямо БЛАГОДАРЯ на Ани❣
Гост 16 Юли 2020г.
Искам да изкажа благодарности към Ани! Благодарение на нея се мотивирах и да направя нещо , което дълго отлагах, а именно режим на хранене и малко повече спорт. Близо 2 години след раждането все си казвах , че нямам чак тошкова излишни килограми (4) , мога да си ям всичко . Е да , но не се чувствах добре в кожата си. Понеже съм чревоугодник и диети ме можех да спазвам ми трябваше някой или нещо, за да ме мотивира. Нещото беше , че исках отново да се чувствам добре, а човека беше Ани!
Благодаря ти, че си.толкова отдадена и с индивидуален подход към всеки! ❤
Гост 3 Ноември 2020г.
В началото на режима бях близо 57 килограма, което не е много, но аз не се чувствах добре. Бях опитвала да намалявам сладкото, за да намаля излишните мазнини около кръста и въпреки че успявах да не хапвам нищо сладко за няколко месеца промяна нямаше, защото си хапвах обилно други неща. Затова един ден реших, че вместо да се самосъжалявам е по-добре да взема мерки. Тук дойде Ани, която много бързо изготви моя индивидуален режим и отдели време да опознае какво предпочитам да си хапвам. Бях подготвена за супер строг режим с безвкусна храна, но бях приятно изненадана от включените манджички и дори ден със малко торта. Определено това е режим, който е лесно да се спазва и не си гладен. Комбинирах с тренировки и за 4 месеца отново съм 52 кг, дрехите ми стават, целулита е намалял, аз се харесвам и не съм претърпяла някакви огромни лишения. Просто с правилните порции и мотивацията, която Ани ми даваше през цялото време нещата станаха.

Камелия Пенкова
Гост 9 Ноември 2020г.
От много време знаех, че трябва да направя нещо, за да подобря не само фигурата, но и здравето си. Знаех какво трябва да направя, но все не намирах мотивация и сили. За щастие отких какво ми е липсвало - човек, който да ме подкрепя, да ми помага и да ме държи в правилния път към постигане на целите ми. За мен най-важна в случая беше подкрепа на Ани. Да имаш насреща човек, който си разбира от работата, обича това, което прави и винаги е насреща е истинско чудо.
Доволна съм от резултатите, които постигнахме, защото времето показа, че постоянството е най-доброто решение. 6 месеца след началото мога да се похваля, че не само постигнах целите си с помоща на Ани, но и ги задържах успешно. Всичко се случи много плавно, което според мен помага човек да не е просто на "временна диета", а да изгради полезни и здравословни навици.
Станислава Ангелова
Гост 6 Декември 2020г.
Здравейте! Исках да споделя с вас какъви успехи постигнах благодарение на режима. За близо шест месеца свалих 15 кг. без изобщо да преовеличавам. Благодарение на програмата вече не се задъхвам ако съм качила само десетина стълби. Мога смело да кажа че благодарение на режима, който да се уточня не е глад и вода 🙂 вече мисля че мога да постигна много стига просто да спазвам елементарни правила, който смятам, че всички могат. Мога само едно да кажа искрено БЛАГОДАРЯ! Не мислете започнете своята промяна само с няколко елементарни стъпки и повярвайте ми когато видите резултатите ще бъдете безкрайно щастливи. Ани ще се превърне във ваш верен приятел и учител. Имам още да свалям и все още продължавам да следвам режима, но знам, че ще успея и ще достигна желаните килограми. Пожелавам успех на всички който решат да започнат да се променят! На Ани да продължава да помага на хората да постигнат това което искат! 🌹🌹🌹 Даринка Георгиева
Уебсайт в Alle.bg