Отзиви на моите клиенти

Коментари и резултати

Правилното изпълнение на хранителния режим носи успехи!Гост 3 Ноември 2020г.
В началото на режима бях близо 57 килограма, което не е много, но аз не се чувствах добре. Бях опитвала да намалявам сладкото, за да намаля излишните мазнини около кръста и въпреки че успявах да не хапвам нищо сладко за няколко месеца промяна нямаше, защото си хапвах обилно други неща. Затова един ден реших, че вместо да се самосъжалявам е по-добре да взема мерки. Тук дойде Ани, която много бързо изготви моя индивидуален режим и отдели време да опознае какво предпочитам да си хапвам. Бях подготвена за супер строг режим с безвкусна храна, но бях приятно изненадана от включените манджички и дори ден със малко торта. Определено това е режим, който е лесно да се спазва и не си гладен. Комбинирах с тренировки и за 4 месеца отново съм 52 кг, дрехите ми стават, целулита е намалял, аз се харесвам и не съм претърпяла някакви огромни лишения. Просто с правилните порции и мотивацията, която Ани ми даваше през цялото време нещата станаха.

Камелия Пенкова
Гост 9 Ноември 2020г.
От много време знаех, че трябва да направя нещо, за да подобря не само фигурата, но и здравето си. Знаех какво трябва да направя, но все не намирах мотивация и сили. За щастие отких какво ми е липсвало - човек, който да ме подкрепя, да ми помага и да ме държи в правилния път към постигане на целите ми. За мен най-важна в случая беше подкрепа на Ани. Да имаш насреща човек, който си разбира от работата, обича това, което прави и винаги е насреща е истинско чудо.
Доволна съм от резултатите, които постигнахме, защото времето показа, че постоянството е най-доброто решение. 6 месеца след началото мога да се похваля, че не само постигнах целите си с помоща на Ани, но и ги задържах успешно. Всичко се случи много плавно, което според мен помага човек да не е просто на "временна диета", а да изгради полезни и здравословни навици.
Станислава Ангелова
Гост 6 Декември 2020г.
Здравейте! Исках да споделя с вас какъви успехи постигнах благодарение на режима. За близо шест месеца свалих 15 кг. без изобщо да преовеличавам. Благодарение на програмата вече не се задъхвам ако съм качила само десетина стълби. Мога смело да кажа че благодарение на режима, който да се уточня не е глад и вода 🙂 вече мисля че мога да постигна много стига просто да спазвам елементарни правила, който смятам, че всички могат. Мога само едно да кажа искрено БЛАГОДАРЯ! Не мислете започнете своята промяна само с няколко елементарни стъпки и повярвайте ми когато видите резултатите ще бъдете безкрайно щастливи. Ани ще се превърне във ваш верен приятел и учител. Имам още да свалям и все още продължавам да следвам режима, но знам, че ще успея и ще достигна желаните килограми. Пожелавам успех на всички който решат да започнат да се променят! На Ани да продължава да помага на хората да постигнат това което искат! 🌹🌹🌹 Даринка Георгиева
Гост 4 Февруари
Ханш-  9см
Пъп-  7см
Над пъп- 11см
Врат-4см
Бедро-9см
Кг-6кг
Немога да кажа нищо освен едно огромно БЛАГОДАРЯ на момичето което ми показа че има надежда в това да се променя.Резултати за 3 месеца,не вярвах че ще има такава разлика но ето всичко е на лице.Благодяря Ани.🥇🌹🌹🌹
Гост 20 Март
От много време исках да променя начина си на живот,да постигна тялото,което искам!Бях чувала за доста онлайн треньори,включително и Ани,която ми направи голямо впечатление с резултатите,които другите постигат, и реших да опитам,нищо не ми пречеше.Един ден просто си казах край и сложих ново начало на живота си,благодарение на Ани. Не вярвах,че толкова бързо ще постигна такива големи резултати,но оправда очакванията ми! Само за месец и половина успях да сваля близо 6кг. и да променя начина си на живот! Откакто започнах режима се чувствам много по-добре,имам много повече енергия и повдигнах самочувствието си! Продължавам и скоро ще постигна тялото,за което винаги съм мечтала,сигурна съм! Нищо няма да ме откаже от целите ми,колкото и трудно да е! Няма не мога,има не искам и между тези две думи има много голяма разлика,която аз вече разбрах,сега е време и на другите! Не се чудете, а направо започнете!
Уебсайт в Alle.bg