Отзиви на моите клиенти

Коментари и резултати

Правилното изпълнение на хранителния режим носи успехи!



Гост 1 Юни
Здравейте... Бях скептично настроена за хранителните режими по принцип, защото не им вярвах... Имам проблем и с щитовидната жлеза и нещата с отслабването не ми се получаваха много... Докато не прочетох в един сайт за Ани Борисова, която ми предложи да ми изготви хранителен калориен режим, според начина ми на хранене, кг, височина и тн... Отначало много не вярвах, че ще има ефект, но вече 1 месец как съм на режима и съм вече минус 7 кг и почти 10 см надолу от ханш, талия, врат и бедро... Много съм доволна, при положение, че при мен отслабването става много трудно заради Хашимото... В момента съм само на режима, без тренировките, които ми е изготвила Ани... Ако тренирам може би щях да имам по-добър успех, но аз и на това съм доволна... Бавно, но славно😊... Опитайте, няма да съжалявате... Казвам го от опит 😊... И още нещо, тя постоянно се интересува за килограмите ми и ме пита дали съм си измервала сантиметрите... Постоянно сме във връзка... Благодарна съм и много 💝...
Гост 4 Юли
Здравейте. Безкрайно благодарна съм на Ани за цялата подкрепа и помощ през този един месец. Много се радвам, че попаднах на нея, защото без нейната помощ щях още да съм това което бях в началото на режима . Благодаря за цялата подкрепа, внимание, труд които е отделила, за да ми помогне. Резултатите разбра се са на лице.
За един месец:
- 7 см талия над пъпа
- 7 см талия около пъпа
- 1.5 см врат
- 6 см бедро
- 7.5 см ханш
- 1 кг
Много хора ще помислят, че с режима няма да постигнат резултати не изобщо не е така.
Всичко което е написано в сайта е вярно.
И отново едно голямо БЛАГОДАРЯ на Ани❣
Гост 16 Юли
Искам да изкажа благодарности към Ани! Благодарение на нея се мотивирах и да направя нещо , което дълго отлагах, а именно режим на хранене и малко повече спорт. Близо 2 години след раждането все си казвах , че нямам чак тошкова излишни килограми (4) , мога да си ям всичко . Е да , но не се чувствах добре в кожата си. Понеже съм чревоугодник и диети ме можех да спазвам ми трябваше някой или нещо, за да ме мотивира. Нещото беше , че исках отново да се чувствам добре, а човека беше Ани!
Благодаря ти, че си.толкова отдадена и с индивидуален подход към всеки! ❤
Гост 3 Ноември
В началото на режима бях близо 57 килограма, което не е много, но аз не се чувствах добре. Бях опитвала да намалявам сладкото, за да намаля излишните мазнини около кръста и въпреки че успявах да не хапвам нищо сладко за няколко месеца промяна нямаше, защото си хапвах обилно други неща. Затова един ден реших, че вместо да се самосъжалявам е по-добре да взема мерки. Тук дойде Ани, която много бързо изготви моя индивидуален режим и отдели време да опознае какво предпочитам да си хапвам. Бях подготвена за супер строг режим с безвкусна храна, но бях приятно изненадана от включените манджички и дори ден със малко торта. Определено това е режим, който е лесно да се спазва и не си гладен. Комбинирах с тренировки и за 4 месеца отново съм 52 кг, дрехите ми стават, целулита е намалял, аз се харесвам и не съм претърпяла някакви огромни лишения. Просто с правилните порции и мотивацията, която Ани ми даваше през цялото време нещата станаха.

Камелия Пенкова
Гост 9 Ноември
От много време знаех, че трябва да направя нещо, за да подобря не само фигурата, но и здравето си. Знаех какво трябва да направя, но все не намирах мотивация и сили. За щастие отких какво ми е липсвало - човек, който да ме подкрепя, да ми помага и да ме държи в правилния път към постигане на целите ми. За мен най-важна в случая беше подкрепа на Ани. Да имаш насреща човек, който си разбира от работата, обича това, което прави и винаги е насреща е истинско чудо.
Доволна съм от резултатите, които постигнахме, защото времето показа, че постоянството е най-доброто решение. 6 месеца след началото мога да се похваля, че не само постигнах целите си с помоща на Ани, но и ги задържах успешно. Всичко се случи много плавно, което според мен помага човек да не е просто на "временна диета", а да изгради полезни и здравословни навици.
Станислава Ангелова
Уебсайт в Alle.bg